Hoya VisuReal – precizitás profiknak

Szemüveget vásárolni igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, ami illik hozzánk és olyan lencsét, mely tökéletes látást biztosít. E kettő együttes megvalósítása pedig nem egyszerű feladat. A Hoya VisuReal készülékének segítségével azonban mindez lehetővé válhat. A szemüveg viselőjének még pihentetőbb, még biztonságosabb és még tökéletesebb látást nyújtjuk a szem és a lencse közötti harmonikus kapcsolat megteremtésével. 

you can try here perfect rolex. look at this website stunwatches. look what i found https://www.rolexreplika.pl/. Up To 60% Off fake watches cheap. visit the website copy watches. pop over here https://www.travelbreitling.com. why not find out more www.inomegawatches.com. Recent Comments https://www.utahjazzjersey.com. Wiht 40% Discount wholesale Ryan Broekhoff jersey. At Lowest Prices Nick Van Exel jersey 2021. check this site out Jalen Green shirt. visit this website https://www.kendrickjerseys.com. imitation custom Malik Beasley jersey. learn this here now omarijerseys.com. shop https://rosejerseys.com/. Wiht 50% Discount D.J. Wilson city jersey.

A VisuReal rendszer egy számítógép, egy video program és egy speciális kamera kombinációjából áll, melynek segítségével az optikus fényképeket és videókat készít Önről a különböző keretekben.  A program segítségével szimulálni tudja ezekben az egyes szemüveglencse-típusokat és szemléltetni tudja a színezett lencséket, a tükröződésmentesítő rétegek előnyeit és a különböző szemüveglencsék összehasonlítását. A szóba jövő opciók a könnyebb összehasonlítás érdekében egymás mellet is visszanézhetők. Ezáltal könnyű kiválasztani a  legmegfelelőbb optikai keretet és lencsét még akkor is, ha a demolencsével egyébként nem látná önmagát és a keretet a tükörben.

A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, melyet a legtöbb optikában manuálisan végeznek. A VisuReal video-centírozó rendszerrel rendelkező optikában azonban mindez egy rendkívül precíz számítógépes módszerrel történhet, miközben Ön természetes testtartást vehet fel, ami szintén nagyon fontos a pontos eredmény szempontjából. A vizsgálat során a VisuReal kijelez minden mérési eredményt, az eredményeket pedig egy jegyzőkönyvben rögzíti, hogy amennyiben szükséges, a későbbiekben is felhasználhatóak legyenek.

A Hoya fejlesztéseinek eredménye, mely egy csúcstechnológiájú lencsecentráló készülék, tized milliméter pontossággal méri le a szemüveg elkészítéséhez szükséges adatokat. A szemüveglencse állandó, de az emberi szem élő és dinamikusan változó. Korábban mindig a szemnek kellett igazodnia a lencséhez – de többé már nem! Most ennek a technológiának köszönhetően lencséink alkalmazkodnak az élő szem minden egyes jellemzőjéhez. Ön olyan szemüveglencsét visel, melyek viselése szinte észrevétlenné válik, hiszen teljes mértékben személyre szabottan készülnek. Ezáltal gyors megszokást és maximális elégedettséget biztosítanak.

A szem minden egyes jellemzőjét figyelembe kell venni a lencseadatok meghatározásakor, hogy Ön a lehető legtökéletesebb szemüveget viselhesse. A legkisebb eltérés is vizuális stresszt okoz, hiszen a szemnek és az agynak többet kell dolgoznia, hogy kiegyenlítse a hibákat. Ilyenkor a szemüveget viselők fáradt, égő szemekre panaszkodnak. Semmit sem ér egy olyan szemüveg, és annak használhatóságát lerontja, ha a lencsék pontatlanul vannak becsiszolva. A magyarországi statisztikák szerint a szemüveg viselését megnehezítő optikai tévedések, pontatlanságok kb. 30-40%-át a pontatlansági hibák teszik ki.

A VisuReal rendszer segítségével készült szemüveg azonban  kiváló látásminőséget, hosszú évekig tartó kényelmes viseletet és spontán megszokást biztosít, mely utóbbi a progresszív szemüveglencsék esetében kiemelkedő jelentőséggel bír. A kiegyensúlyozott látás miatt pedig a szem kevésbé fárad el, így egy hosszú nap végén, vagy gyenge fényviszonyok között sem lesz problémája, a látás kényelmesebb és biztonságosabb lesz.