Minden történetnek van egy kezdete…

A Gál optika, mint önálló vállalkozás 1992-ben kezdte meg működését. Gál Miklós és Felesége, Gál Mária szerették volna megalapozni gyermekeik jövőjét megnyitották üzletüket Mezőkövesden, a Mátyás király úton.

A bolt alapterülete alig érte el a 15 m2-t, az árukészlet is minimális volt. Mindezek ellenére ők már akkor tudták, hogy a kemény munka, családias környezet, személyre szabott kiszolgálás idővel meghozza majd a gyümölcsét. Az akkor már sokéves optikus tapasztalat, amit a szinte egész Mezőkövesd által ismert „Gálmiki” optikus nyitott, egyre nagyobb vásárlókört és ezzel egyidejűleg nagyobb elvárásokat is hozott. Mikinek és Marikának mindig is az volt a célja, hogy egy családi vállalkozás maradjon az üzletből, így 1994-ben egy tanulót, Hajdú Henriett személyében vettek fel.

Szerették volna, ha tovább adhatták volna a tudásukat és nem egy más kitanult optikust alkalmaznak. Heni elvégezte az iskolát, de később mégis más területen szeretett volna elhelyezkedni, így a szakma elvégzése után elhagyta a boltot.

Időközben 1995-ben csatlakozott az akkor még 14 éves Dózsa Dóra, akit ügyfelek és kollégák egyaránt Dórikának hívnak. Az évek során a boltot folyamatosan fejlesztették, azóta két nagy bővítésre is sor került. Először egy nagyobb műhely került kialakításra, ami lehetőséget adott arra, hogy orvosi szemvizsgálatot is tudjanak végezni. 2010-ben egy újabb beruházás kezdődött, ami által egy komplett szemvizsgáló egységet tudhatott magáénak a Gál család.

Természetesen a családi vállalkozás attól igazán családi, ha a gyerekek is beszállnak az üzletbe. Így mind lányuk és fiúk, Gál Ramóna és Gál Roland is elvégezte az optikus szakmát és mára már szerves részei a vállalkozásnak.

Mint minden történetnek, ennek is van szép és kevésbé szép oldala is: sajnos már sem Miki (2009), sem Roli (2015) nincsen már köztünk, így a stafétabotot Ramóna fogja átvenni Máriától.

Dórika pedig 1995 óta, azaz immár csaknem 24 éve dolgozik szinte már családtagként az üzletben. A folyamatos fejlesztések most sem értek véget, rengeteg terv van még, ami hamarosan megvalósításra kerül majd. Gondoljunk csak bele: mára csaknem 27 évvel a nyitás után elmondható, hogy az akkor 15 nm-es üzlet szinte meghétszerezte alapterületét, 110 nm várja a kedves vásárlókat. Mindezt pedig teljesen önerőből sikerült elérni!!

Emellett az anno kétszemélyes családi vállalkozás egy hét személyt foglalkoztató, nagy vásárlókörrel rendelkező céggé nőtte ki magát. Immár két szemész doktornő – Dr. Okos Mária és Dr. Eszlári Zsuzsanna főorvosnő-, 1 optometrista – kontaktológus – Kapcár Csilla, illetve 3 optikus –Gál Ramóna, Polonkainé Dózsa Dóra és Hajdú Henriett (aki 20 év elteltével újra csatlakozott a csapathoz) és természetesen a vállalkozás lelke, Gál Mária várja a vásárlókat.

A filozófia maradt a régi: a nagyüzemi, csak a profitra hajtó, személytelen sorozatgyártás helyett a vásárlók elégedettsége és a minőség a legfontosabb a Gál Optika összes dolgozójának. Ezt pedig a sok sok év alatt megszerzett tapasztalat, képzésekből eredő kompetencia, a személyre szabott tanácsadás, az odafigyelés és nem utolsó sorban a családias légkör, illetve modern technológia szolgálja.

Hiszen tudják: „Gálék optikája, szemüvegük patikája!”

see page replica watch sales. men’s fakewatches. why not look here https://www.shopreplicawatches.com/. shipping https://www.ban-watches.com/. Swiss https://www.creditcardwatches.com/. i thought about this replica patek philippe. With Fast Delivery fake bell and ross watch. original site portland trail blazers jersey 2022. see this page butlerjerseys.com. this page https://www.danueljerseys.com/. To learn more about replica Jeremiah Martin jersey. visit our website https://lamelojerseys.com. my latest blog post Markieff Morris shirt. click here to read https://nenejerseys.com.